Karlsrobadet

På Karlsrobadet finns ett inomhusbad med äventyrsdel, och ett utomhusbad som är öppet på sommaren. Hela Karlsrobadet är tillgänglighetsanpassat, så att alla som vill komma till oss kan göra det.

Sommaren 2021

Sommaren 2021 har Karlsrobadet öppet med begränsningar. Information om begränsningarna hittar du på Karlsrobadets hemsida.

Bada ute i sommar!

På utomhusbadet, eller friluftsbadet, som har öppet juni–augusti finns tre olika bassänger. En 50-metersbassäng, en undervisningsbassäng och en plaskbassäng för de minsta barnen. Det finns också en vattenrutschkana och en beachvolleyplan.

Äventyrsbadet är öppet hela sommaren

Skulle vädret vara mindre bra, eller om du bara är sugen på lite mer fart och fläkt, är äventyrsbadet för dig! Med virvelvind, rutschkanor, vågbassäng och en guldgrotta för de mindre barnen, finns det något för alla.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of eslov.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.

Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close popup window